? ??????????????Awww The Little Puppy? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??0 Grabs Today. 547 Total Gr
abs. ??????Get the Code?? ?? ?????Decaying? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??0 Grabs Today. 104 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Inked? ????? ?????? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)?? CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, May 12, 2009

WANITA MEMPUNYAI 9 NAFSU


Perempuan adalah sebahagian daripada lelaki kerana ia dicipta daripada tulang rusuk lelaki sebelah kiri. Ia dikurniakan dengan 9 nafsu & 1 akal. Kelemahan perempuan adalah lebih menurut kepada naluri berbanding menggunakan akalnya. Lelaki dikurniakan 9 akal & nafsu. Namun, lelaki mudah terpedaya dengan godaan perempuan.


Yang menjadi persoalan, mengapa lelaki yang mempunyai 9 akal masih lagi tewas bila digoda oleh perempuan????....


Ini kerana perempuan adalah penggoda profesional!!!! Dalam al-Qur'an sendiri ada menyatakan Siti Hawa berjaya memujuk Nabi Adam supaya makan buah larangan yang mana pada mulanya iblis tidak berjaya memujuk Nabi Adam. Selain daripada itu, anak Nabi Adam bergaduh kerana berebut perempuan. Nabi Yahya dibunuh kerana fitnah perempuan. Hang Tuah & Hang Jebat bergaduh kerana perempuan. Ramai lelaki pergi ke dangdut kerana tarikan perempuan GRO. Orang lelaki tambah cawangan lagi 1 kerana godaan perempuan. Banyak duit lelaki habis kerana perempuan. Banyak sebab yang dilakukan di dunia ini oleh lelaki disebabkan oleh perempuan.

0 comments: